Nu med ny titel: Veterinær homøopatisk rådgiver.

Fra i dag kan jeg nu også kalde mig Veterinær homøopatisk rådgiver!

Glæder mig meget til at komme igang, det er et fantastisk redskab at have til rådighed ved behandling af heste.

Veterinær homøopati er baseret på at man arbejder i krop, sjæl og ånd og regulere evnen til selvhelbredelse, altså styrker de steder, hvor der er ubalance i kroppen. Jeg har selv haft nogle gode resultater med homøopati, og havde et ønske om at hjælpe andre. Så min nye titel gør, at jeg nu kan vejlede i bl.a. immunsvækkelse, fordøjelse, betændelsestilstande, smerter, hormonelle ubalancer og skader i bevægeapparatet.

Hertil er man bl.a. med til at behandle:
– Allegier
– Fertilitetproblemer
– Forgiftninger
– Bevægelsesapparatet

Hvis du gerne vil høre mere om veterinær homøopati, er du altid velkommen til at kontakte mig på 30283921.

Posted in Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *