Laser terapi

Sene skader, sår, arvæv, inflammationer, myoser, akupuntur uden nåle og når jeg nu alligevel er for at behandle hesten så hvorfor ikke også på dig tennis albue, piskesmæld, gigt, akne, eksem, forkølelsessår, bihulebetændelse, myoser, lændesmerter, hælespore og meget meget mere. Laser sætter gang i kroppens egen healings proces.

Laser Terapi

Agnethe og Odette

Hejsa. :) :)
Du er simpelthen den bedste.
Jeg troede Odette var fin - lige indtil jeg red idag. Hun satte ikke en hov forkert, slog ikke med hovedet. Hun arbejdede så fint under mig..

Odette og jeg elsker dine behandlinger.. Du bringer virkelig det bedste frem i hende !! :) :) :) ..
Wow, tak igen !! :)

Signe Ingerslev Jensen

I midten af marts måned anskaffede jeg mig en 11 års vallak, som var blevet opgivet som ridehest, fordi den var begyndt at rejse sig når den blev redet. Han var meget svajrygget og enormt øm i krydset og spændt i hele overlinjen, så det var ikke så mærkeligt at den ikke ville ride. Jeg havde besøg af kiropraktoren som rettede lidt hist og her, men efterfølgende blev det helt galt med ømheden i krydset, som jeg var sikker på skyldtes et skævt korsled.

Jeg fik derfor Malue på besøg, som først gav ham en tur med laseren, derefter rettede korsleddet og sluttede af med gang afslappende Bowtech - Det hjalp!
Hesten er nu ikke længere øm i krydset, ryggen er kommet betydeligt højere op, fordi musklerne ikke spænder så meget, og den mest tydelige effekt er, at hvor jeg før havde en hest der vendte sig når man åbnede bokslågen, og helst ikke kom i nærheden af en, hverken i boksen eller på folden, så har jeg nu en hest der kommer mig glad i møde, og står med hovedet forrest når jeg åbner lågen. Er meget fortrøstningsfuld for den videre proces og vi glæder os til at få besøg igen!